Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheiding

Echtscheiding tussen u en uw partner

Heeft u besloten om met uw partner te scheiden? U kunt zelf ook afspraken maken over de echtscheiding met uw partner. Als u en uw partner er samen uitkomen is er weinig meer aan te doen. Er moet wel aan een paar belangrijke punten zijn gedacht voordat je verder kan gaan. De belangrijkste punten in een scheiding zijn vaak:

  • Kinderen
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatie
  • Woningen
  • Het Pensioen
  • Verdeling van spullen
  • Schulden

Maak met uw partner afspraken over de punten nu het nog kan want na de scheiding is er niets meer aan te passen. Bespreek elk punt zo zorgvuldig mogelijk samen en noteer het in het echtscheidingsconvenant. Als u plannen heeft gemaakt met uw partner over uw kinderen dan moet u het ook weer noteren in het echtscheidingsconvenant.

Bent u met uw partner er niet uitgekomen? Dan zou het ook via een mediator(bemiddelaar) kunnen worden geregeld. Een mediator kan samen u en uw partner bemiddelen over de belangrijke punten en het noteren als het besloten is. Dit wordt zorgvuldig en rustig gedaan zodat de scheiding goed en zonder frustraties verloopt. Als het met een mediator niet lukt moet er een advocaat worden ingeschakeld en dat kost vaak meer geld en meer tijd. Vanaf begin tot eind kunnen wij u begeleiden in elke stap van een scheiding. Wij kunnen u hierbij helpen om te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Onze Diensten verlenen wij in de regio Hengelo, Enschede, Almelo en Haaksbergen.