Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediation Hengelo

Wat is mediation Hengelo?

Mediation Hengelo is er voor mensen die samen willen scheiden. Dat houdt in dat u en uw ex-partner proberen samen afspraken te maken over hoe het verder moet na de echtscheiding. Die afspraken maakt u onder begeleiding van een mediator. De mediator is hier voor opgeleid. De mediator van Scheiden in Hengelo kan voor elk meningsverschil een oplossing bedenken en zorgt ervoor dat beide partijen een zorgvuldig, respectvol, onafhankelijk en zeer vertrouwd advies krijgen, zodat er geen verdere problemen worden veroorzaakt en er gecommuniceerd kan worden tussen beiden. Voor elk moment is er een oplossing en Scheiden in Hengelo zorgt voor de vertrouwde oplossingen.

Waarom mediation Hengelo?

Als u er samen niet uitkomt, is het verstandig om over mediation na te denken omdat u anders tegenover elkaar komt te staan in de rechtszaal en allebei een eigen advocaat nodig heeft. Wanneer dit het geval is zal één van u de rechtszaak winnen en de ander verliezen. De mediator van Scheiden in Hengelo probeert de meningsverschillen tussen u en uw partner op te lossen en voorkomt daarmee dat u in een vechtscheiding belandt. Dit kan u zowel financieel als mentaal helpen en daarom adviseren wij om bij Scheinden in Hengelo een afspraak te maken voor al uw zorgen. Samen zorgen wij voor een einde, maar ook een nieuwe start onder de beste omstandigheden.

Het team van mediation Hengelo

Mediation Hengelo stelt een team van specialisten aan om uw scheiding te behandelen, met alleen een mediator kunt u immers niet scheiden. Doordat we bij Scheiden in Hengelo een heel team samenstellen om uw echtscheiding te regelen kunnen we alle aspecten van uw scheiding behandelen. Iedere specialist van ons team is dagelijks bezig met zijn of haar vak, een advocaat om u op weg te helpen en een onafhankelijk en vertrouwd advies te geven, een financieel adviseur voor al uw vragen en opmerkingen omtrent uw financiele situatie en wensen, een boekhouder die geordend en gestructureerd te werk gaat en de lasten voor u oplost in een zware periode en nog vele andere. Op deze manier kan Scheiden in Hengelo op al uw vragen antwoord geven.

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESTAAT UIT:

  • Mediator
  • Advocaat
  • Notaris
  • Financieel Adviseur
  • Kindercoach
  • Fiscaal jurist
  • Boekhouder
  • (Ver)Huurbemiddelaar
  • Taxateur
  • Makelaar