Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator Hengelo

Wat doet een mediator?

Een mediator is een onafhankelijke derde die u en uw partner helpt met het maken van afspraken over de echtscheiding. Een mediator is hier voor opgeleid om samen met u alles te regelen wat met een echtscheiding te maken heeft. De mediator kan voor elk meningsverschil een oplossing bedenken die voor u en u partner acceptabel is. De mediator van Scheiden in Hengelo zal rekening houden met u beiden en de wensen die u hierbij heeft en zal hierop inspelen om zowel u en uw partner een vertrouwd gevoel te geven. Onze mediator kan u ook helpen wanneer er een groot conflict is onstaan en hierbij tussen de beide partijen geen communicatie meer mogelijk is, hierdoor kan dit toch nog met een goede manier opgelost worden en afspraken kunnen gemaakt worden.

Neemt u contact met ons op voor een nieuw begin.

Waarom mediator Hengelo?

Als u geen mediator heeft of er samen zonder mediator niet uitkomt zal u allebei een eigen advocaat nodig hebben. Wanneer u tijdens een echtscheiding tegenover elkaar in de rechtszaal staat zal vaak één van u winnen en de ander verliezen. Dit kan zowel financieel als mentaal zeer zwaar voor beiden partijen zijn en een hoge kans op meerdere conflicten die niet opgelost kan worden. Hier komt de mediator tussen beiden. De mediator van Scheiden in Hengelo zal proberen de verschillen tussen u en uw partner op te lossen zodat er geen conflict ontstaat. Dit is wel zo aangenaam als u na de scheiding nog veel met elkaar te maken krijgt.

Het team van mediator Hengelo

Scheiden in Hengelo stelt een team van professionals samen. Het voordeel van het samenstellen van een team is, dat elk gedeelte van de echtscheiding wordt behandeld door een professional die hiervoor is opgeleid. Deze professionals zijn dagelijks bezig met werkzaamheden waar u ze voor inhuurt. Heeft u dus een notariële vraag? Dan wordt deze behandeld door een notaris. Wilt u een alimentatieberekening? Dan helpt de financieel adviseur of mediator u verder. Op deze manier weet u zeker dat elk vraagstuk altijd door een vakbekwame specialist wordt verwerkt en beantwoord.

Bekijkt u ook eens ons specialisten team die voor u klaar staat om een vertrouwd advies en hulp bij uw echtscheiding