Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Scheiden in Hengelo: echtscheidingsconvenant

In deze video vertelt Scheiden in Twente u over het echtscheidingsconvenant.

Scheiden in Hengelo: Kinderalimentatie

In deze video vertellen wij u over kinderalimentatie. De doelstelling bij het vaststellen van kinderalimentatie is ervoor te zorgen dat de leefsituatie van het desbetreffende kind er zo min mogelijk op achteruitgaat. Spreekt u samen de hoogte van de kinderalimentatie af, dan toetst de rechter of deze niet te hoog of te laag is. Spreekt u niets af, dan stelt de rechter de hoogte vast. Bij minderjarige kinderen bepaalt de rechter wat er aan alimentatie betaald dient te worden. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal kinderen en het gezinsinkomen voor de echtscheiding.

Scheiden in Hengelo: partneralimentatie

In deze video vertellen wij u over partneralimentatie. Partneralimentatie komt meestal voor wanneer de inkomens van beide partijen veel verschillen. U en uw partner zijn altijd vrij om zelf afspraken over de partneralimentatie. Het is altijd verstandig om de afspraken over de partneralimentatie vast te leggen in een echtscheidingsconvenant. Mocht u er niet in slagen om samen afspraken te maken over de partneralimentatie, dan beslist de rechter.

Nieuwe video: De werkwijze van Scheiden in Hengelo

Deze video gaat over de werkwijze van Scheiden in Hengelo. De komende tijd worden er meer van dit soort video’s gemaakt. In deze video’s gaan we meerdere onderwerpen rondom echtscheidingen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan: Scheiding en uw onderneming, Alimentatie, ouderschapsplan. Scheiden in Hengelo kan uw gehele echtscheiding verzorgen. Wij zijn van mening dat de volgende drie factoren erg van belang zijn bij het regelen van een echtscheiding: kwaliteit, prijsbewustheid en snelheid. Dit realiseren wij door een vrijblijvend gesprek. Op basis van dit gesprek kunnen wij een team samenstellen dat perfect bij u aansluit. Op het moment dat dit team eenmaal is samengesteld kan iedereen in ons team direct aan het werk. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit doordat elke specialist in ons team is opgeleid in zijn of haar vakgebied en hier ook dagelijks mee bezig is.

Scheiden in Hengelo is een nieuwe samenwerking aangegaan.

Scheiden in Hengelo heeft een nieuwe specialist toegevoegd. Dit is Martina Jager. Zij is eigenaar van het bedrijf IMVT. Zij is gespecialiseerd in relatie therapie maar ze geeft ook training aan mensen die last hebben van klachten zoals stress en Fobieën. Wij verheugen ons op de samenwerking met haar.

Lancering Scheiden in Twente

Op 22 september 2014 wordt Scheiden in Hengelo officieel gelanceerd. Dit zal plaatsvinden in de Skybox van High Six in het F.C. Twente Stadion. Dit concept maakt het mogelijk dat particulieren op een verantwoorde, nette en betaalbare manier kunnen echtscheiden. Scheiden in Hengelo zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen Erik Zandstra en Stefan Jacobs een korte presentatie geven aan het team van specialisten dat met Scheiden in Hengelo gaat samenwerken.