Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Onze specialisten

COENEN KIKKERT ADVOCATEN

Juist bij een echtscheiding heeft u behoefte aan onafhankelijkheid en eerlijk advies. Als integer en dynamisch advocatenkantoor hebben wij ervaring in verschillende rechtsgebieden. Wij staan voor kwaliteit, duidelijkheid en prijsbewustheid. Met onze expertise op het gebied van onder andere vermogens- en familierecht helpen wij u verder met de noodzakelijke procedures.

Website

ZANDSTRA FINANCIEEL ADVIES

Financiële vraagstukken ontstaan altijd bij een echtscheiding. Denk aan de hypotheek, de gezamenlijke verzekeringen en het vermogen. Samen maken we een inventarisatie van de financiële situatie en komen we tot een oplossing op maat, die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en situatie. Dit tegen betaalbare tarieven.

Website

ZILVEREN TOL

Onafhankelijke ondersteuning voor kinderen tijdens de scheiding helpt om de veranderingen die er plaatsvinden te begrijpen. Het kind krijgt de ruimte om vrijuit te praten en vragen te stellen zonder hierbij in de knel te komen. Wij bieden die mogelijkheid, want een kind mag natuurlijk nooit de dupe worden van een scheiding.

Website

BOEKHOUDING TWENTE

Bij een echtscheiding komt van alles kijken; tot aan de cijfers toe. Voor veel mensen is dit gepuzzel niet een favoriete bezigheid en al helemaal niet in een moeilijke periode. Als geordend en gestructureerd bureau ontlasten wij u in deze moeilijke periode. Objectief en betrokken komen we tot de beste oplossing, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Website

VERHUUR PRO

Huren van een woning kan een perfecte oplossing zijn voor een scheidend paar. Een nieuw huis kopen is lastig, want vaak is er al een koopwoning. Ook heeft de woningzoekende soms nog helemaal geen behoefte om een nieuw huis te kopen. Als gespecialiseerde op de verhuurmarkt ken ik de vastgoedsituatie en de regelgeving als geen ander.

Website

VLUG WONEN

Vlug een woning vinden, kan heel prettig en soms onontbeerlijk zijn. Wij kennen de huurmarkt in de regio Twente en hebben daardoor een mooi aanbod aan huurwoningen. Uw wensen staan centraal; wij zetten onze kennis en ervaring in om de juiste woning in de goede buurt te vinden.

Website

BLOEM VASTGOED

Wij bieden een persoonlijke aanpak omdat we een klein, jong en dynamisch kantoor zijn. Flexibiliteit en aandacht voor u als klant staan bij ons voorop. Wel zo prettig bij een echtscheiding. Met ons heeft u een betrokken partner die borg staat voor objectiviteit en kwaliteit. Met onze ervaring en specifieke deskundigheid wordt uw taxatie gegarandeerd een succes.

Website

SMART WONEN

Als dynamische woningverhuurder richten wij ons op het verhuren van kamers, appartementen en woningen in de regio Twente en Groningen. Ons team bestaat uit een mix van jong en oud; nieuwe ideeën voegen we samen met jarenlange ervaring. Wij vinden een huis of kamer voor u.

Website

Intensieve Mentale Vitaliteitstrainingen

In een relatie, ook na scheiding, kan er veel mis gaan. Meestal door onvoldoende communicatie. Er zitten altijd twee kanten aan het verhaal die ik aanhoor dan filter ik de emoties er uit waardoor communicatie verbetert en overleg kan plaatsvinden. Wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Website

NOTARISKANTOOR HOF

Bij een echtscheiding komt veel kijken; van de zorg voor de kinderen tot het overdragen van de woning. We zijn lid van een landelijke vereniging van mediators, zodat we ook bij een complexe situatie een oplossing vinden. Daarnaast kan een woning bij een echtscheiding notarieel overgedragen worden, met een nieuwe hypotheek.

Website