Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Onze werkwijze

Op een goede en eerlijke manier uw echtscheiding regelen? Kan dat tegenwoordig nog?

Scheiden in Hengelo heeft voor u een een totaalplan om dit op een verantwoorde manier te kunnen begeleiden en regelen. Wij zijn uw scheidingsmakelaar voor echtscheidingen. De beslissing om te scheiden is vaak een moeilijke keuze, daarnaast kruizen er in een korte periode behoorlijk veel vraagstukken uw pad. Scheiden in Hengelo kan u hierbij helpen.

Scheiden in Hengelo bestaat uit een team aan professionals die allen opgeleid zijn in verschillende aspecten met betrekking tot uw echtscheiding. Scheiden in Hengelo stelt in uw geval een team samen die het beste aansluiten bij uw situatie. U heeft immers de beste begeleiding nodig in deze periode van uw leven. Samen met u zorgen wij ervoor, dat er op een kwalitatieve, maar betaalbare manier gescheiden kan worden. Wij onderscheiden ons door niet alleen bezig te zijn met een verzorgd einde, maar ook de start van een nieuw begin zoals het vinden van een geschikte woning.

Scheiden in Hengelo stelt per echtscheiding één vaste begeleider aan die uw echtscheiding behandelt. Deze begeleider is het vaste aanspreekpunt voor alle vraagtekens gedurende de echtscheiding. De begeleider zorgt er ook voor dat alle specialisten direct te werk gaan. Hierdoor worden meerdere aspecten omtrent de echstscheiding in werking gezet. Op deze manier wordt tijd en geld bespaard.

Een echtscheiding brengt vaak veel zorgen in een korte periode met zich mee. U heeft het gevoel dat uw wereld op de kop staat. Daarnaast komen de hoge facturen bij verschillende professionals die u opdracht heeft gegeven binnen. Dit in een tijd dat er al voldoende andere zorgen zijn. Door middel van een vrijblijvend gesprek, kunnen wij bekijken welke specialisten nodig zijn in uw situatie. Dit is met name van belang om de kosten zoveel mogelijk te kunnen drukken. Scheiden in Hengelo heeft met alle samenwerkende partijen al prijsafspraken gemaakt omtrent de tarieven. Deze prijzen zijn zo scherp, dat uw echtscheiding hierdoor betaalbaar blijft.

Het voordeel van het samenstellen van een team op maat is, dat de echtscheiding wordt behandeld door een professional voor wie het dagelijkse werkzaamheden zijn. Mede door de ervaring die zij hebben, weet u altijd dat kwaliteit omtrent uw vraagstukken gegrond zijn. Heeft u bijvoorbeeld een juridische vraag? Dan wordt deze behandeld door onze advocaat. Wilt u advies over uw hypotheek? Dan helpt de financieel adviseur u verder. Scheiden in Hengelo is actief in de regio’s Hengelo, Enschede, Borne , Almelo en Haaksbergen

Ons team van specialisten bestaat uit:
Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.