Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Over ons

Het concept van Scheiden in Hengelo

Scheiden in Hengelo is ontstaan vanuit assurantiekantoor Zandstra Financieel Advies. Geregeld komen wij in aanraking met cliënten die in scheiding liggen. Waar onze werkzaamheden in het verleden uitsluitend financiële vraagstukken waren, kunnen wij met Scheiden in Hengelo uw echtscheiding volledig begeleiden.

Erik Zandstra is geboren op 13 juni 1987 te Hengelo, echter getogen met vader, moeder, zus en broertje in Haaksbergen. Na zijn lagere en middelbare schooltijd gaan studeren in de financiële dienstverlening. In 2011 is hij begonnen met assurantiekantoor Zandstra Financieel Advies. In 2014 heeft hij besloten om samen met Boekhouding Twente zich te vestigen in Hengelo. Waar zijn expertise stopt qua fiscaal advies, borduurt Boekhouding Twente verder. Naast het bedrijfsleven is hij al actief als hoofdtrainer in de voetbalwereld. Zijn doelstelling is altijd om op een professionele en betaalbare manier financiële advies te geven.

Mensen voor u zochten naar: