Scheiden in Hengelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Hengelo is uw scheidingspartner die alle professionaliteit betreffende uw echtscheiding kan faciliteren. Binnen Scheiden in Hengelo werken wij samen met een aantal specialisten, allen bevoegd u verder te helpen met uw financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Hengelo verzorgt niet alleen een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin na de scheiding. Vraag vandaag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Werkgebied

Werkgebied Scheiden in Hengelo

Scheiden in Hengelo is in 2014 gestart vanuit Zandstra Financieel Advies. Zandstra Financieel Advies was toen gevestigd aan de Steenzoutweg te Hengelo. Er is toentertijd bewust gekozen voor de locatie in Hengelo aangezien dit centraal gelegen was in Twente. Mede hierdoor waren we ook goed bereikbaar voor klanten die willen scheiden uit de regio Almelo, Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal.

Inmiddels is het hoofdkantoor van Scheiden in Hengelo gevestigd aan de Beursstraat 3 te Hengelo. Dit adres ligt centraal gelegen in Hengelo en is daarom voor alle scheidingsklanten in de regio goed bereikbaar. Ook voor degene die gebruik wil maken van het openbaar vervoer. Het kantoor ligt namelijk op een steenworp afstand van het centraal station te Hengelo. Dit ook om voor alle scheidingsklanten uit de regio’s Almelo en Enschede goed bereikbaar te zijn.

 

Het hoofdkantoor van Scheiden in Hengelo is gevestigd in het centrum van Hengelo. Echter is het centraal liggende kantoor van Scheiden in Hengelo actief in de gehele regio Twente. Op ons kantoor in Hengelo ontvangen wij alle klanten uit de regio Hengelo, Enschede, Almelo, Borne of Haaksbergen.

Bekijkt u ook eens de volgende pagina’s voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak: www.scheideninalmelo.nl, www.scheidenintwente.nl, www.scheideninhaaksbergen.nl en www.scheideninenschede.nl.